Om NLD

Næringslivsdagen Nord er en møteplass for næringslivet – en arena for erfaringsutveksling, kompetanseheving og ikke minst et sted der verdiskapende relasjoner bygges. Innovasjon og vekst skapes ofte i møtet med andre. Hvordan tar du grep for å skape vekst i ditt selskap eller på din arbeidsplass?

En viktig del av konferansen er utdelingen av en av landets gjeveste næringslivspriser, Vekst i Nord-prisen. Vekst i Nord-kåringen er en anerkjennelse av den suksessen finalistene har skapt. Vi mener det er viktig å løfte dem fram – for å hedre og, til inspirasjon for andre. Vinneren kåres på selve konferansen og overrekkes en pengepremie på 150.000,- kr.

Næringslivsdagen Nord er en årlig næringslivskonferanse arrangert av næringslivet i Tromsø, for næringslivet i Nord-Norge. Konferansen skal være en arena som bidrar til å inspirere og hedre nordnorske vekstbedrifter, samt være en motor for et engasjert og delingsorientert næringsliv i regionen. Konferansen består av faglige seminarer og kåringen av årets vekst i nord bedrift . Formålet med seminaret er faglig påfyll, inspirasjon og suksesshistorier fra nordnorsk næringsliv.

Dette vil du ikke gå glipp av!

Clarion Hotel The Edge

Årets konferanse holdes på The Edge.